Jäsenyys

Keski-Suomen kauppakamarin jäsenyys tarjoaa lukuisia etuja

Kauppakamarin jäsenyys kannattaa. Sen kannattelevana voimana on jäsenyrityksistä muodostuva verkosto, joka katsoo rohkeasti tulevaisuuteen sekä tuo käytäntöön uusia ja rohkeita toimintatapoja. Keskisuomalaisten yritysten edustajat vaikuttavat aktiivisesti ja vuorovaikutteisesti elinkeinopolitiikkaan ja kehittävät yhdessä maakuntaa määrätietoisesti eteenpäin. Liitä yrityksesi mukaan Keski-Suomen kehittämisen verkostoon ja hyödy jäseneduista.

Jäsenetuina saat

koulutuksetKoulutukset

Vuosittain järjestämissämme työelämän koulutuksissa käyvät sadat eri ammattilaiset kehittämässä osaamistaan. Järjestämme vuodessa noin 20 ajankohtaista talouden, johtamisen, markkinoinnin, viestinnän, myynnin ja kansainvälistymisen koulutusta, jotka jäsenemme saavat etuhintaan. Lue lisää »

verkostotVerkostot

Kauppakamarin maksuttomissa tapahtumissa pääset laajentamaan kontaktiverkostoasi sekä tapaamaan muita yrittäjiä eri toimialoilta. Keski-Suomen kauppakamarin jäsenten Facebook-ryhmässä pääset keskustelemaan muiden kauppakamarilaisten kanssa sekä jakamaan tietoa ja etsimään kontakteja. Lue lisää »

julkaisutJulkaisut ja näkyvyys

Jäsenenä saat 7 kertaa vuodessa ilmestyvän sähköisen, ajankohtaisen ja tiiviin tiedotteen yritystoimintaan vaikuttavista tekijöistä sekä 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Kauppakamari-lehden. Kauppakamarin jäsenenä tarjoamme yrityksellesi näkyvyyttä julkaisuissamme, kuten blogissamme, uutisvirrassamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Lue lisää »

asiakirjatUlkomaankaupan asiakirjat

Jäsenenä saat ATA Carnet -tulliasiakirjat puoleen hintaan. Toimitamme myös muut vientiin tarvittavat asiakirjat, kuten alkuperätodistukset ja erityistodistukset joustavasti ja nopeasti. Lue lisää »

valiokuntaValiokunnat

Valiokuntiemme kautta pääset vaikuttamaan yrityksesi toimintaympäristöön ja edunvalvontaan toimialakohtaisesti. Lue lisää »

projektitProjektit ja hankkeet

Kauppakamari on vuosittain mukana erilaisissa alueen sekä sen yritysten kilpailukykyä ja elinvoimaisuutta kehittävissä hankkeissa ja projekteissa. Tutustu käynnissä oleviin hankkeisiin. Lue lisää »

elinkeinoelamaElinkeinoelämä ja kansainvälisyys

Kauppakamari huolehtii, että alueellisten yritysten kansainvälistymismahdollisuudet ovat kunnossa. Pidämme huolta yritysten toimintaympäristöstä ja alueen kilpailukyvystä tukeaksemme yritysten kansainvälistymistä. Myös kumppaniverkostoltamme saat tukea kansainvälistymiseen. Lue lisää »

ajantasatietoAjankohtaistieto

Kauppakamari tiedottaa jäseniään yritystoiminnan ajankohtaisimmista uutisista, kuten lakimuutoksista ja verouudistuksista. Lue lisää »

neuvontaNeuvonta

Jäsenenä saat maksutonta neuvonta-apua laki- ja talousasioihin liittyvissä kysymyksissä. Puhelinkonsultointia antavat verotukseen, työsuhteisiin ja sopimusasioihin erikoistuneet asiantuntijat. Lue lisää »

kauppaKauppakamarikauppa

Kauppakamarikaupasta saat monia palveluja jäsenetuhintaan. KauppakamariTieto on jatkuvasti päivittyvä tietopalvelukokonaisuus, jonka avulla pysyt vaivatta ajan tasalla toimintaympäristöön vaikuttavista lainsäädännön ja viranomaisohjeiden muutoksista. Lisäksi saat vuosittain julkaistavat kirjat mm. talous- ja henkilöstöhallinnon, johtamisen ja juridiikan ajankohtaisista teemoista keskimäärin 25 prosentin alennuksella.  Lue lisää »

tutkimuksetTutkimukset ja selvitykset

Kauppakamari on vuosittain mukana mm. alueiden kilpailukykyä, Euroopan alueen suhdanteita sekä verotusta koskevissa tutkimuksissa. Lue lisää, millaisissa tutkimuksissa olemme tänä vuonna mukana. Lue lisää »

Liity jäseneksi

 

Lue lisää jäsenmaksuista

Lisätietoja

Viivi Sakkara

gsm 050 439 6170
viivi.sakkara@kauppakamari.fi