Jäsenet kertovat

Vaajakoskelle avataan kaasutankkausasema loppukesästä 2017 – Total Kiinteistöpalvelut Oy huolehtii päivystys- ja huoltotehtävistä

Total Kiinteistöpalvelut Oy ja Gasum ovat allekirjoittaneet palvelusopimuksen, jossa Total palveluntuottajana sitoutuu suorittamaan tilaajalle LCNG-tankkausaseman päivystys-, valvonta-, huolto- ja korjaustehtävät.

Kazakstanissa on käynnissä koko terveydenhuoltojärjestelmän uudistus: JAMKille vetovastuu hoitotyön laajassa kansainvälisessä kehittämishankkeessa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoimalle ProInCa-hankkeelle (Promoting the Innovation Capacity of Higher Education in Nursing during Health Services’ Transition) myönnettiin lähes miljoonan euron Erasmus-rahoitus Kazakstanin hoitotyön korkeakoulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen.

Ficonic Solutions Oy:n Carrio toiselle sijalle autoalan palkintotilaisuudessa Berliinissä ”Haluamme muuttaa autoiluun käytetyn ajan laatuajaksi”

Jyväskylässä ja Kouvolassa toimivan start-up -yritys Ficonic Solutionsin Carrio-palvelu sijoittui toiseksi torstai-iltana Berliinissä järjestetyssä Car HMI Awards -palkintogaalassa.

inPulse Works Oy koulii huippuosaajia ja haastaa innovointiin koneoppimisen hyödyntämisessä

Ohjelmistoalan yritys inPulse Works Oy on tarttunut omalta osaltaan sekä ICT-alan työvoimapulaan että data-analytiikan ja koneoppimisen tehokkaampaan hyödyntämiseen. 60 henkilöä työllistäväksi yritykseksi kasvanut inPulse Works Oy ylsi kasvuvauhdillaan Kauppalehden Kasvajat TOP30-listalle keski- ja itäsuomalaisista yrityksistä sekä tuli valituksi 15 potentiaalisimman kasvuhakuisimman yrityksen joukkoon Kasvu Openin Energia-alan Kasvupolulle.

Uusi jäsen ZestMark: TEESSE!-perjantait auttavat jyväskyläisiä nuoria kehittämään työelämäosaamista

Toukokuun 5.päivä alkavat TEESSE!-perjantait aloittavat tapahtumasarjan, jossa alle 30-vuotiaita nuoria autetaan tekemään omista ideoista työtä hyödyntämällä työelämän uusia muotoja.

Jyväskylän yliopiston Digipolku-hanke edistää Keski-Suomen maaseudun yritysten digiloikkaa

Jyväskylän yliopiston Digipolku (Maaseudun yritystoiminnan digitaalinen kasvupolku) -hankkeen konkreettisena tavoitteena on rohkaista ja tukea Keski-Suomen yrityksiä kehittämään uusia digitaalisia elementtejä sisältäviä tuotteita, palveluja, konsepteja tai toimintatapoja. Näiden avulla yrittäjät kehittävät tulevaisuuden menestystekijöitä ja synnyttävät uusia yrityksiä.

Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:lle laatusertifikaatti

Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti rakennusteknisille asiantuntijapalveluille. VTT Expert Services Oy:n myöntämä ISO 9001 sertifikaatti (VTT-C-1169-60-17) osoittaa yrityksen toiminnan asiakaslähtöisyyden sekä laadun.

Findolainen Business Hub Oy

Indonesian monet mahdollisuudet – jäsenesittelyssä Findolainen Business Hub Oy

Indonesia muodostuu yli 19 000 saaresta ja maassa puhutaan yli 300 eri kieltä. Maan väkiluku on yli 250 miljoonaa ja maa onkin väkiluvulla mitattuna maailman neljänneksi suurin valtio. Indonesia on Kaakkois-Aasian suurin talous ja kehittyvänä maana, sillä on suuri taloudellinen kasvupotentiaali.

skand_oy

Jäsenesittelyssä Skand Oy – Kasvun nälkää

Skand Oy on Leijona-sähköskoottereiden kokoonpanija ja myyjä. ”Sähköskootterin ostajia on monessa eri ryhmässä, ihan teinistä niihin, jotka tarvitsevat tukea liikkumiseen. Me näimme, että hyvännäköisille, laadukkaille sähköskoottereille ei ollut tarjontaa ja päätimme luoda tarjonnan”, kertoo Skand Oy:n toimitusjohtaja Jussi Utoslahti.

Skand Leijona on suunniteltu vaihteleviin keliolosuhteisiin ja sen yksi parhaista ominaisuuksista onkin vakaus.

Keski-Suomen kauppakamarin jäsen Henkilöstöpsykologi Marjo Lalli Oy

Henkilöstöpsykologi Marjo Lalli Oy – Intohimona henkilöstöjohtaminen

Marjo Lallilla on pitkä kokemus henkilöstöjohtamisesta. Kipinä yrittäjyydestä lähti kytemään jo vuosia sitten, kun Lalli toimi konsulttina. ”Asiakas ihmetteli, ettenkö olekaan yrittäjä, kun toimintatapani oli jo silloin niin yrittäjämäinen”, Lalli naurahtaa.

Tuosta hetkestä kului vuosia ja kokemusta karttui niin IT-alalla kun teollisuusalalla henkilöstöjohtamista tehden.