Ladataan koulutukset

Digipiirtely viestinnän ja johtamisen tukena

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

iPadilla ja tablettitietokoneella voi tehdä muutakin kuin surffailla netissä tai pelata. Kuvat viestinnän ja johtamisen tukena -pajassa saat selville mitä kaikkea iPadilla ja tabletilla voi tehdä.

iPadilla ja tablettitietokoneella voi tehdä muutakin kuin surffailla netissä tai pelata. Kuvat viestinnän ja johtamisen tukena -digipiirtelypajassa saat selville mitä kaikkea iPadilla ja tabletilla voi tehdä.

Tule mukaan innostavaan koulutukseen, jossa saat vinkkejä siitä miten voit hyödyntää digipiirtelyä sekä kuvitusta tukemaan yrityksen viestintää ja johtamista. Työpajassa keskitytään visualisoinnin perusteisiin, hyötyihin, työkaluihin, menetelmiin ja mahdollisuuksiin esim. viestinnässä, asiakaspalvelussa, opetuksessa, johtamisessa ja markkinoinnissa.

Koulutuksessa työskennellään iPadiä/tablettitietokonetta hyödyntäen. Ennen koulutusta lataa itsellesi iPadiin tai mille tahansa tabletille valmiiksi Adobe Draw -sovellus ja ilmainen Adobe ID. Tabletin käyttö koulutuksessa ei ole kuitenkaan välttämätöntä.

Kouluttajana on Linda Saukko-Rauta, FM, yrittäjä, livekuvittaja ja piirtelijä, Redanredan Oy

Hinta kauppakamarin jäsenille 190 € + alv 24 %, muut 260 € + alv 24 %.

Ilmoittaudu tästä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
3.4.2017
Aika:
12:30 - 16:00
Hinta:
190€ - 260€
koulutusluokat:
,
koulutus tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Rajakadun kampus, D148
Rajakatu 35 40200 + Google Map
Ilmoittaudu

Järjestäjä

Keski-Suomen kauppakamari