Kauppakamari Lounge

Kauppakamari Lounge

Kansainvälinen osaaminen kaikkien yritysten käyttöön Keski-Suomessa 

Kauppakamari tarjoaa ainutlaatuisen verkoston kansainvälistä kauppaa tekeville yrityksille löytää palveluja, asiantuntijoita, vastauksia kysymyksiin ja tietoa kansainvälistymiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Verkostossa opit tuntemaan alueen kansainvälistymisen konkarit ja tutustut myös muihin yrityksiin, joiden kokemuksia ja verkostoja voit hyödyntää.

Kauppakamari Lounge -verkoston toiminta koostuu useista erilaisista palveluista, joista poimit sinulle toimivimmat.

Lounge treffit:

Bisnestreffejä ja yritysvierailuja – osaamisen ja kontaktien jakamista sekä oikeiden asiantuntijoiden löytämistä. Alustajia myös kansainvälisestä verkostosta.

Lounge treenit:

Huippuasiantuntijoiden johdolla useita koulutuksia vuoden aikana, joissa mukana myös paikallisten yritysten case-esimerkkejä.

Lounge chat:

Facebook –ryhmä kauppakamari Loungen jäsenille, jonka puitteissa maatietouden ja omien kokemusten jakamista,  kysymyksiä ja vastauksia, kontaktien ja avun löytämistä. Kasvu- ja kansainvälistymisvaliokuntalaiset aktiivisesti mukana kommentoimassa ja vastaamassa kysymyksiin.

Lounge wiki (syksyllä 2017):

Kauppakamarin verkkosivujen alle rakennettu tietopankki ajankohtaisesta tiedosta kansainvälistymiseen, yritysten palveluihin ja rahoitukseen liittyen.

Lounge help:

Kauppakamarin  vientiasiakirja- ja neuvontapalvelut toimivat jokaisena arkipäivänä klo 8-16 Loungen jäsenille.

 

Vuosijäsenyys – maksu sen mukaan, kuinka monta henkilöä organisaatiosta haluaa osallistua

  • Vuosijäsenyys kauppakamarin jäsenille: 390e/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 1-2 henkeä/tapahtuma), 590e/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 3-4 henkeä/tapahtuma), 790e/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 5 tai enemmän henkeä/tapahtuma)
  • Vuosijäsenyys muille kuin kauppakamarin jäsenille: 590 e/vuosi/yritys (osallistumisoikeus 1-2 henkeä/tapahtuma), 790 e/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 3-4 henkeä/tapahtuma), 1090e/vuosi/yritys (osallistumisoikeus: 5 tai enemmän henkeä/tapahtuma)

 

Liity mukaan Kauppakamari Lounge -verkostoon!

Lisätietoa

Leena Räisänen

Koulutus- ja palvelupäällikkö
Keski-Suomen kauppakamari
p. 050 555 9915
leena.raisanen@kauppakamari.fi

Liity mukaan Kauppakamari Lounge -verkostoon!