Tiedottaminen

Jäsenesittelyt ja -tiedotteet

Julkaisemme jäsenistämme yritystarinoita blogissamme ja uutisissamme. Voit lähettää meille yrityksesi julkaisut ja tiedotteet, ja me nostamme kiinnostavat uutiset esiin kanavissamme. Jäsenesittelyiden juttusarja ilmestyy blogissamme. Kirjoitamme jutun kaikista halukkaista jäsenyrityksistä.

Jäsentiedote

Sähköinen jäsentiedote ilmestyy 7 kertaa vuodessa. Sähköinen tiedote sisältää ajankohtaista yritystoimintaan liittyvää tietoa sekä tietoa Keski-Suomen kauppakamarin toiminnasta – palveluista, tapahtumista, projekteista sekä valiokuntien työskentelystä.

Vuosikirja on tänä vuonna #Kasvunmaakunta – Keski-Suomen elinkeinoelämän 100-vuotisjuhlajulkaisu

Nyt viedään Keski-Suomea maailmankartalle! Tänä vuonna toteutamme #Kasvunmaakunta – Keski-Suomen elinkeinoelämän 100-vuotisjuhlajulkaisun yhteistyössä Kirjakaari Oy:n kanssa. Lokakuussa 2017 ilmestyvässä monikielisessä juhlajulkaisussa tullaan esittelemään Keski-Suomeen eri vuosikymmeninä perustettujen yritysten ja yhteisöjen osaamis- ja menestystarinoita, jotka kertovat kansainväliselle yleisölle keskisuomalaisen osaamisen monipuolisuudesta. Julkaisua painetaan vähintään 25 000 kappaletta ja se julkaistaan ainakin suomeksi ja englanniksi.

Painetun julkaisun lisäksi mukana olevista tahoista tuotetaan kertyvää aineistoa myös digitaaliseen muotoon. Digitaalinen aineisto julkaistaan sekä Keski-Suomen kauppakamarin nettisivuilla että Kirjakaaren hallinnoiman, suomalaista osaamista esittelevän sivuston alla, jolloin jokainen toimija saa osakseen myös laajempaa näkyvyyttä kuin mitä kansainväliseen jakeluun tarkoitetun julkaisun kautta on luvassa.

Haluatko näkyä julkaisussa? Ota pian yhteyttä mikael.pussinen@kirjakaari.fi

Tarkastele sähköistä vuosikirjaa

Kauppakamari-lehti

Kauppakamari-lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti ja samalla osa kauppakamareiden yhteistä valtakunnallista konseptia. Helmi-, touko-, syys- ja marraskuussa ilmestyvät numerot sisältävät ajankohtaista tietoa yritystoimintaan vaikuttavista muutoksista ja tapahtumista. Näkökulmana ovat aina keskisuomalaiset yritykset ja niiden menestyminen niin kotimaassa kuin maailmalla. Vaikuttamissuunnitelman teemoja, kansainvälistymistä, kilpailukykyä, kasvua ja yhteyksiä käsitellään joka numerossa. Kunkin lehden painosmäärä on noin 1000 kappaletta. Lehti on ladattavissa aina myös kauppakamarin Internet-sivuilta.

Lue viimeisin numero

Koulutuskalenteri

Kauppakamarin koulutuskalenteri julkaistaan kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin. Koulutuskalenterissa on kuvattu kattavasti kauppakamarin koulutustarjonta niin maksuttomista kuin maksullisista koulutuksista. Tutustu tarjontaan ja lataa kalenteri itsellesi.

Lataa koulutuskalenteri

Haluatko näkyä julkaisuissamme? Ota yhteyttä

Viivi Sakkara

Viestintäpäällikkö
Keski-Suomen kauppakamari
010 322 2386
p. 050 439 6170
viivi.sakkara@kauppakamari.fi

Tutustu mediakortteihimme

 

Lataa jäsenlehden mediakortti

Haluatko bannerinäkyvyyttä Keski-Suomen kauppakamarin sähköisessä uutiskirjeessä ja internet-sivuilla? Ota yhteyttä

Viivi Sakkara

Viestintäpäällikkö
Keski-Suomen kauppakamari
010 322 2386
p. 050 439 6170
viivi.sakkara@kauppakamari.fi

Tutustu digikorttiin

Lataa digikortti

Haluatko näkyä Keski-Suomen kauppakamarin tilaisuuksissa?
Ota yhteyttä

Leena Räisänen

koulutus- ja palvelupäällikkö
Keski-Suomen kauppakamari
010 322 2382
p. 050 555 9915
leena.raisanen@kauppakamari.fi

Lataa tilaisuuksien kumppanuuskortti