Projektit ja hankkeet

Omat hankkeet

Kasvu Open

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu, jossa yli 900 Suomen menestyneimmän yritysjohtajan osaaminen ja 850 tulevaisuuden potentiaalisen suuryrityksen kasvuideat kohtaavat.

Lue lisää

Stopover Keski-Suomi

Stopover Keski-Suomi -hanke 2016-2018 on jatkoa Venäjälle suuntautuneeseen kv-markkinointikonttorihankkeeseen. Stopover Keski-Suomi -hanke suuntaa katseensa matkailutuotteiden ja -palveluiden kehittämiseen kansainvälisille asiakkaille erityisesti Keski-Euroopassa ja Aasiassa.

Lue lisää

Keski-Suomen kauppakamarin vuosittaiset projektit ja hankkeet

Näissä olemme mukana

Metsä Fibren biotuotetehdasinvestointi

Keski-Suomen kauppakamari koordinoi yhteistyössä Metsä Fibren kanssa Äänekosken uuden biotuotetehtaan ympärille rakentuvia yritysverkostoja.

Lue lisää

Digijohtajaksi!

Keski-Suomen kauppakamari on mahdollistamassa Digijohtajaksi!-hanketta, jonka tarkoituksena on vahvistaa mikro- ja pk-yritysten digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.

Lue lisää

Team Finland

Team Finland -verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahoitteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Lue lisää

EK-yhteistyö

Keski-Suomen kauppakamari järjestää yhteistyössä Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n aluetoimijoiden kanssa EK Foorumeita ja Suhdannebarometrin julkistustilaisuuksia.

Lue lisää